Menu

Koprovka s kedlubnovým bramborem

5. 8. 2023
2 minut čtení

Na koprové omáčce si můžete pochutnat i v období hubnutí, stačí si recept jen trošku poupravit. Je to snadné a výsledek chutná výborně.

Ingredience

odměrka zeleninové omelety Ketomix

0,5 l zeleninového vývaru

kopr

sůl

pepř

kedlubna

čekankový sirup

vejce

Postup

Oloupanou kedlubnu nakrájejte na větší kostičky a dejte vařit do osolené vody jako klasické brambory. Zatímco se kedlubna vaří, nachystejte si předem připravený zeleninový vývar. Do vývaru přidejte nasekaný kopr a přiveďte k varu. Přidejte půl odměrky zeleninové omelety a chvíli míchejte metličkou za stálého vaření. Pokud vám omáčka nehoustne, přidejte druhou polovinu doměrky a znovu pečlivě promíchejte. Nakonec omáčku dochuťte octem, osolte a opepřete. Uvařte vejce a společně s kedlubnovým bramborem můžete servírovat. Dobrou chuť.


Líbil se vám článek?
Sdílejte jej s přáteli